Summary
positive

100%

(138 reviews)

Average rating: 9.9/10

neutral

0%

(0 reviews)

Number of reviews: 138

negative

0%

(0 reviews)

Gestopt
rating
Was echt een fanatieke roker, meerdere malen geprobeerd te stoppen, maar nooit meer dan 1 dag vol gehouden hahaha. Maar met gebruik van Tabex nu bijna een week gestopt. Wil niet zeggen dat ik het makkelijk vind, maar heb toch het idee dat Tabex sterk helpt de drang te verminderen. Super blij mee.
Linda H. 14/11/2020
Gestopt
rating
Mijn stopdag was 2 oktober. Tot nu toe gaat het me redelijk goed af. Ik heb voor de zekerheid nog wel een doosje Tabex besteld voor "achter de hand" maar ben nu dus al 40 dagen rookvrij :-)
Maureen K. 10/11/2020
Boven verwachting
rating
Na 5 dagen merkte ik al een groot verschil in behoefte, nu al 5 dagen volledig gestopt. De zin is er nog wel, maar de trek is weg. Ben nu aan het afbouwen met het slikken van de pillen.
Astrid J. 10/11/2020
Het helpt echt
rating
Snelle levering, inmiddels 2 weken gestopt met roken dankzij Tabex ! Ik raad het iedereen aan!
Esther B. 08/11/2020
Stoptober 2020 is Gelukt!
rating
Prima, prima...de levering ging vlotjes, 2de doosje in oktober besteld voor een eventuele terugval ...maar na 4 weken rookvrij hoop ik het niet nodig te hebben....thanks!
Angela P. 05/11/2020
Top spul
rating
Al veel van dit soort spullen geprobeerd, waaronder Champix waar ik werkelijk depressief van werd. Met Tabex nu een week of 2 gestopt zonder grote afkick verschijnselen! 1x gezwicht en een peuk gepakt...ik wist niet hoe snel ik deze weer uit moest drukken.. gadver wat was die smerig! Ik kreeg van een vriendin te horen dat dit door de Tabex kwam...het maakt mij niet uit waardoor het kwam, het was voor mij de vestiging dat ik nooit meer wilde roken!
Joost M. 20/10/2020
Stopdatum
rating
De vraag was of ik al een stopdatum heb gepland. Nou, ik ben 3 weken geleden al gestopt met roken. Gaat prima hoor. Wel wat lastige momentjes gehad, maar geen moment in de verleiding gekomen om weer te gaan roken. Tabex helpt zeker. Mijn wil ook. Ik ben wel klaar met roken.
Jeroen H. 19/10/2020
Tabex Kopen
rating
Goede service en snelle levering! Echt een aanrader! Inmiddels al een week gestopt zonder enige moeite!!!
Léon K. 14/10/2020
#ikdoenietmeermee
rating
Ik rook al 47 jaar en heb al van alles geprobeerd om te stoppen. Zelfs de mededeling "Longemfyseem" hielp me niet te stoppen. Ik zit nu al meer dan een half jaar in een begeleiding van de "praktijkondersteuning" via de huisarts. Tot ik hoorde van Tabex. Toen ben ik een totaal plan voor mijzelf gaan maken. 1 = Tabex bestellen en beginnen te slikken. 2 = Datum bepalen op de dag dat ik mijn afspraak had bij de mondhygiëniste. (Met schone tanden zonder aanslag beginnen) 3 = App downloaden die voor mij bijhoudt hoelang ik niet rook en wat ik bespaar. Nadat ik een paar dagen de Tabex slikte merkt ik dat ik al minder ging roken omdat de behoefte afnam. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat de avond vóór ik daadwerkelijk zou stoppen, ik het bericht kreeg dat ik oma ga worden. Dit is duidelijk voor mij punt 4 geworden. Mijn ervaring tot nu toe is er een van verbazing. Tot nu toe heb ik nog geen behoefte gehad naar een sigaret, maar ook niet naar een vervanging. Ik ben daar ook niet naar op zoek. Ik snoep niet meer dan dat ik deed, ik drink niet meer dan dat ik deed, en ik denk er niet over na zoals ik dacht dat ik zou doen. Het enige dat mij verbaast is het geluid van mijn wekker die mij verteld dat ik een pilletje moet slikken en waarbij ik denk: Nu al ? Als het blijft zoals het nu gaat, ben ik een ex-roker. Voor een ieder ander die wilt stoppen met roken, raad ik dit product zeker aan en wens ik alle succes en gezondheid toe.
Maureen K. 09/10/2020
Stoppen
rating
We hebben de pilletjes een week geslikt en zijn nu van het roken af. We gebruiken ze nog wel om de zin in een peuk tegen te gaan.
Kim K. 09/10/2020
Gestopt
rating
Nu 5 dagen gestopt. Tabex 6 dagen voor de stopdatum geslikt. Tot nu toe prima, geen klachten of ontwenningsverschijnselen. Ik volg het slikschema goed. Slapen gaat wat minder goed. Kan moeilijker inslapen en vaak wakker in de nacht. Maar dat komt vast ook goed. Ik hou vol!
Mariette van L. 05/10/2020
Tabex
rating
Het middel werkt fantastisch, na de eerste dag meteen al stukken minder zin in roken en op dag 6 tot heden gestopt zonder klachten.
Bart H. 04/10/2020
Zeer goede methode
rating
Snel geleverd en je krijgt een duidelijke melding wanneer het product verstuurd wordt.
Rene M. 01/10/2020
Snel geleverd
rating
Na betaling van de Tabex kreeg ik de pillen in 3 dagen thuisgestuurd. Ondertussen ben ik al 27 dagen gestopt en slik ik soms 1, soms 2 pillen per dag. Ik vind het werkelijk niet moeilijk om van de sigaretten af te blijven. Absoluut geen trek meer.
Marleen K. 01/10/2020
Top product
rating
Het doet wat het moet doen, maar let op je wil om te stoppen is net zo belangrijk en hou je aan het schema.
Fred K. 01/10/2020
Stoppen met roken mbv Tabex
rating
Het is mij gelukt om te stoppen met roken mbv tabex. Ik ben daarmee erg blij!
Marty van der W. 30/09/2020
Tabex
rating
Echt, makkelijker stoppen bestaat niet!
Rik ten D. 28/09/2020
Gestopt
rating
Ben eerder gestopt met roken dan ik had gedacht. Heb 5 dagen nog doorgerookt en ben toen gestopt. Ik ben nu een week van het roken af. En neem bijna geen pilletje in ongeveer 2 per dag. Ik weet niet of het komt door deze pillen, maar ben niet down of gestrest juist het tegenovergestelde. Heel melig. Ik hoop dat ik het vol houd. Tot nu toe gaat het super. En ik rookte best wel veel.
Anja van H. 27/09/2020
Erg fijn
rating
Geen last van bijwerkingen, binnen een week geen behoefte meer na meer dan 40 jaar roken. Super!
Jessica de J. 15/09/2020
Gestopt
rating
Ik ben nu 14 dagen gestopt. Maar kan nog niet zonder pilletje. Dit is mijn 3e poging. Eerst 2x met Champix maar werd daar echt heel misselijk van. Nu met Tabex gaat het goed. Niet ziek. Sigaretten smaken vies.
Yvonne K. 09/09/2020
Perfect
rating
Al vier weken gestopt met behulp van Tabex. Begonnen om de twee uur een pil, na vijf dagen gestopt met roken, nu 2 a 3 pilletjes per dag, perfect, kan het iedereen aanbevelen.
Gerda K. 08/09/2020
Het werkt!
rating
Na 7 dagen gestopt met roken, en het kost geen moeite om er vanaf te blijven. Tuurlijk heb je af en toe een momentje maar het lijkt erop of dat door verveling komt. Mijn man is na drie dagen al gestopt met roken en ook met het afbouwen van de pilletjes gaat het goed. Wij zijn blij dus! Nu volhouden!
Nicolien van E. 05/09/2020
Weird dreams
rating
Het stoppen gaat makkelijker dan verwacht, eigenlijk is de gewoonte moeilijker te overkomen dan de verslaving. Wel veel bijzonder heldere dromen. Geen idee of dat door de Tabex komt of door de ontwenningsverschijnselen.
Bleys P. 01/09/2020
Zo makkelijk
rating
Mijn eerste stoppoging was 5 jaar geleden. Dit jaar toch weer zo stom geweest om weer te beginnen. Dus wederom aan de Tabex. Verbazingwekkend hoe weinig moeite het weer kost. Hopelijk voor het laatst.
Sandra van Dm. 31/08/2020
Werkt super!
rating
Bestellingen zijn snel binnen en Tabex werkt echt super. Na verschillende mislukte stoppogingen Tabex geprobeerd en het gaat super! Ik neem nu nog 3 pilletjes per dag en heb geen ontwenningsverschijnselen. Dat terwijl ik 20 jaar lang een pakje sigaretten per dag rookte.
Marianne E. 29/08/2020
Per 21-05-2020 rookvrij
rating
Gewoon je aan de voorgeschreven hoeveelheid houden... niet denken kan wel minder pillen per dag.
Henderiette de J. 20/08/2020
Stoppen met roken
rating
Op 02-07-2020 begonnen met Tabex. 12-07 ben ik na 40 jaar gestopt. In het begin best even wennen (je mist wat), maar eerlijk ik heb geen last gehad van bijwerkingen gehad. Ook nu niet.. maar geef wel een advies, stop wanneer je zelf echt wil, en lees de handleiding en hou je hier aan. Het viel mij mee. En het is zeker de moeite waard. En zit goed in mijn vel.... Aan te bevelen. En snelle levering. Top!!
Gerrit de J. 19/08/2020
Top
rating
Na 2 weken gestopt met Tabex. Ging nog nooit zo makkelijk. Hoop dat dit zo blijft. Denk er amper aan. Alleen 's ochtends boij de koffie soms nog wat lastig. Totaal geen last gehad van lichamelijke afkick verschijnselen. Vind het bijzonder hoe goed dit werkt.
Pieter D. 13/08/2020
Goed spul
rating
Stoppen blijft moeilijk, maar met Tabex lijdt mijn humeur er niet heel erg onder. Nu twee weken gestopt, het is te doen.
Wilma van der H. 30/07/2020
Trots
rating
Toen ik eens op mijn bankrekening zat te kijken besefte ik toch echt dat het moment daar was om te stoppen. De prijs van een pakje is flink omhoog gegaan en merkte dit ook ontzettend op mijn bankrekening. Woensdagmiddag begonnen met slikken en zondag had ik al zoiets van ik haal geen sigaretten bij. Die maandag erop mijn laatste peuk gerookt en nu inmiddels al bijna 1,5 maand gestopt. Het begin is er! Heb gemerkt dat het meer een gewoonte is, er zijn nog zekere lastige momenten maar die heb ik tot nu al toe gewonnen! Ik kan het iedereen aanraden, via een collega aanbevolen gekregen en ben haar nog meer dan dankbaar! Roken staat niet meer op de voorgrond van mijn gedachten.
Pia Te K. 21/07/2020