Summary
positive

100%

(121 reviews)

Average rating: 9.9/10

neutral

0%

(0 reviews)

Number of reviews: 121

negative

0%

(0 reviews)

Stoppen
rating
Ongelooflijk maar waar het werkt echt buitengewoon. Ik ben nu 3 weken gestopt met roken met behulp van Tabex.
Michel van O. 30/05/2020
Het helpt
rating
Tabex helpt echt om minder ‘trek’ momenten te ervaren en minder somber te zijn. Ik ben nu een maand gestopt en geen medicatie meer nodig. Fijn om een alternatief te hebben voor nicotinepleisters of chemisch samengestelde anti-depressiva. Ik zou tabex aanbevelen aan vrienden!
Sylvia K. 30/05/2020
Perfect!
rating
Snel verstuurd, dus snel gestart met innemen. Op dag 8 gestopt, en op dag 7 rookte ik al amper meer. Op dag 9 toch nog geprobeerd, maar het smaakte helemaal niet meer! Geen bijwerkingen, de hunkering naar de bezigheid blijft wel. Maar na stoppen met roken is er genoeg tijd voor een hobby.
Frans D. 28/05/2020
Doen!
rating
Champix werkte niet voor mij, maar dit werkt echt. Reken erop dat je 3 weken na je stopdag ontwenningsverschijnselen hebt. Dus beste een vakantie aan Tabex wijden of je partner en kinderen uit logeren sturen vanwege je slechte humeur haha. Overigens belachelijk dat Tabex niet normaal te verkrijgen is.
K van der G. 28/05/2020
Geweldig
rating
Bestelling super snel gekregen. 24 mei stopdatum, maar door de Tabex al vanaf 17 mei zonder sigaret. Super Tabex
Petra M. 24/05/2020
Service
rating
Bestellen, betalen en hop op de deurmat. Supersnel allemaal, top!
Zwanette K. 23/05/2020
Buiten gewoon
rating
Ik was in het begin heel sceptisch, maar moet eerlijk bekennen het werkt echt buiten gewoon heel erg goed.
Michel O. 16/05/2020
Stoppen met roken
rating
Geweldig spul dat Tabex. 2 weken gebruikt en nu al bijna een week gestopt en geen behoefte meer aan een rokertje.
Sieger R. 10/05/2020
Top product
rating
Erg blij met deze site
Shirin A. 08/05/2020
Stoppen
rating
Ik ben al gestopt en gebruik nu Tabex voor de laatste afbouw fase. Ik heb het gewonnen met dit product om te stoppen. Of roken stress veroorzaakt weet ik niet. Het is een gezondheids voordeel om te stoppen. En roken is zo niet meer 2020. Ik wens iedereen die probeert te stoppen succes. Je kan het!
Edwin R. 08/05/2020
Gestopt
rating
Het gaat super tot nu toe, heb al dagen geen trek meer in sigaret gehad en heb ook al dagen niet gerookt. Ben super blij.
Wesley L. 07/05/2020
Aanrader!
rating
Voorheen met Champix gestopt maar dat gaf nare bijwerkingen. Met Tabex niet! Wel veel dromen en onthouden wanneer ik wakker word. :) Ik heb eerst nog 2 weken gerookt en elke dag geslikt. Nu 1 week gestopt en totaal geen moeite met stoppen. Dus wel je (ECHT) stoppen met roken beveel ik dit ten zeerste aan!
Kenneth H. 06/05/2020
Tabex
rating
Zeer goed product! Gebruik er nu 2 per dag ter ondersteuning! 3 maanden gestopt nu.
Linda H. 02/05/2020
Geweldig
rating
Dit is echt een fantastisch middel. Het lijkt net alsof ik nog nooit in mijn leven heb gerookt! Bizar! 3 x per dag denk ik aan de sigaret, zoals na het eten, bij de koffie maar hunker er totaal niet naar. Happyyy...Dit gaat me met gemak lukken.
Wendy H. 30/04/2020
Top
rating
Ik ben nu begonnen met Tabex vanaf dinsdag. Wat een verschil, de sigaretten smaken niet meer lekker.
Gijsbertha N. 30/04/2020
Is gelukt
rating
Na 6 weken klaar met roken.
Dries H. 29/04/2020
Tabex
rating
Snelle levering en werkt goed!
Miranda K. 27/04/2020
Tabex
rating
Snel geholpen via de webshop. Volgende dag in huis, zeer tevreden.
Mayk H. 26/04/2020
9 maanden gestopt
rating
Dankzij Tabex al 9 maanden gestopt, heb nog af en toe trek dan neem ik een Tabex. Aanrader.
Wim T. 24/04/2020
Onvoorstelbaar
rating
Ik ben zeker 20 jaar een stevige roker geweest. Stoppen met Tabex had ik jaren eerder moeten doen. Was erg cynisch maar werkt echt zonder afkick verschijnselen. Eigenlijk gaat het vanzelf.....
Linda K. 23/04/2020
Stoppen met Tabex
rating
Nadat ik 7 dagen Tabex had geslikt kon ik moeiteloos stoppen met roken. Totaal geen zin erin, opmerkelijk voor een verstokte roker. Geweldig en geen bijwerkingen, hooguit af en toe versnelde hartslag.
Eva D. 20/04/2020
2de paasdag
rating
Na 6 dagen Tabex gebruik minder smaak van die (lekkere) sigaret! Dus gestopt...ik zit nu op de 4de dag. Gaat goed.
Hans O. 16/04/2020
Stoppen met roken nog nooit zo makkelijk geweest
rating
Ik ben nu een week gestopt met roken, na ongeveer 10 jaar gerookt te hebben. Het gevoel hebben dat als de sigaretten op zijn, dat je zo snel mogelijk naar de tankstation moet rijden. Ook al is het midden in de nacht en de tankstation meer dan 20 km van je woonplaats. Dat gevoel is gewoon verdwenen. Er zijn genoeg momenten waarbij ik wel eens zin heb om er toch eentje op te steken. Toch heb ik mijn verstand op 0 gezet en geen een keer aangeraakt. Tabex moet je zien als een steuntje in de rug, het moet toch echt van binnenuit komen.
Fatima M. 14/04/2020
Top
rating
Top werkt geweldig!!
Menno B. 12/04/2020
Bijna gestopt
rating
Hallo allemaal. Ik ben nu nog 5 dagen verwijderd van het einde van de Tabex strips. Morgen 9 april is mijn stop dag, hopelijk komt het goed. Op dit moment verminderd met roken van 17 per dag naar 3. De trek in een sigaret wordt inderdaad minder, maar de gewenning is nog wel steeds moeilijk helaas.
Simone N. 08/04/2020
Gestopt
rating
Ben nu 3 weken al gestopt met roken met behulp van dit product.
Lieveke V. 30/03/2020
Perfect
rating
Heeft mij perfect geholpen. Zorgt er voor dat je lichamelijk geen trek meer hebt in een sigaret.
Dennis B. 26/03/2020
Betrouwbaar
rating
Na betaling werd ik op de hoogte gehouden van mijn bestelling. 2 dagen na betaling had ik het in huis. Tabex en stoppen met roken: makkelijk, veel dromen, rare smaak in de mond, beetje somberheid en trek in eten. Ben nu 24 dagen gestopt en nog 1 tablet per dag. 2 kilo zwaarder maar somberheid wordt minder gelukkig. Dank voor deze betrouwbare verkoper.
Nicole W. 23/03/2020
Piece of cookie
rating
Ben vorig jaar November al gestopt met roken met behulp van Tabex, met 3 dagen werd het roken vies en Tabex gaf een helder beeld dat roken en niet lekker is maar vooral een gewoonte is. Had het nooit geloofd als ik het niet zelf had geprobeerd en mijn vriend ook. Nu in de omgeving ook meerdere al gestopt inmiddels. Als je er echt "tabak" van hebt is dit een perfecte hulpmiddel.
L. M. 15/03/2020
Tabex
rating
Bang voor stoppen, ivm ontwenning. Stress daarvan en ook nog drang naar sigaret. Tabex heeft me tot nu een makkelijke tijd bezorgd. Geen crave gevoel. Makkelijk in gebruik. Dus ben tevreden tot nu toe. Houd me strikt aan bijgevoegd schema. Want ik wil er voorgoed vanaf (blijft een mindset).
Margo B. 14/03/2020