Summary
positive

100%

(121 reviews)

Average rating: 9.9/10

neutral

0%

(0 reviews)

Number of reviews: 121

negative

0%

(0 reviews)

Gestopt
rating
Ben eerder gestopt met roken dan ik had gedacht. Heb 5 dagen nog doorgerookt en ben toen gestopt. Ik ben nu een week van het roken af. En neem bijna geen pilletje in ongeveer 2 per dag. Ik weet niet of het komt door deze pillen, maar ben niet down of gestrest juist het tegenovergestelde. Heel melig. Ik hoop dat ik het vol houd. Tot nu toe gaat het super. En ik rookte best wel veel.
Anja van H. 27/09/2020
Erg fijn
rating
Geen last van bijwerkingen, binnen een week geen behoefte meer na meer dan 40 jaar roken. Super!
Jessica de J. 15/09/2020
Gestopt
rating
Ik ben nu 14 dagen gestopt. Maar kan nog niet zonder pilletje. Dit is mijn 3e poging. Eerst 2x met Champix maar werd daar echt heel misselijk van. Nu met Tabex gaat het goed. Niet ziek. Sigaretten smaken vies.
Yvonne K. 09/09/2020
Perfect
rating
Al vier weken gestopt met behulp van Tabex. Begonnen om de twee uur een pil, na vijf dagen gestopt met roken, nu 2 a 3 pilletjes per dag, perfect, kan het iedereen aanbevelen.
Gerda K. 08/09/2020
Het werkt!
rating
Na 7 dagen gestopt met roken, en het kost geen moeite om er vanaf te blijven. Tuurlijk heb je af en toe een momentje maar het lijkt erop of dat door verveling komt. Mijn man is na drie dagen al gestopt met roken en ook met het afbouwen van de pilletjes gaat het goed. Wij zijn blij dus! Nu volhouden!
Nicolien van E. 05/09/2020
Zo makkelijk
rating
Mijn eerste stoppoging was 5 jaar geleden. Dit jaar toch weer zo stom geweest om weer te beginnen. Dus wederom aan de Tabex. Verbazingwekkend hoe weinig moeite het weer kost. Hopelijk voor het laatst.
Sandra van Dm. 31/08/2020
Werkt super!
rating
Bestellingen zijn snel binnen en Tabex werkt echt super. Na verschillende mislukte stoppogingen Tabex geprobeerd en het gaat super! Ik neem nu nog 3 pilletjes per dag en heb geen ontwenningsverschijnselen. Dat terwijl ik 20 jaar lang een pakje sigaretten per dag rookte.
Marianne E. 29/08/2020
Per 21-05-2020 rookvrij
rating
Gewoon je aan de voorgeschreven hoeveelheid houden... niet denken kan wel minder pillen per dag.
Henderiette de J. 20/08/2020
Stoppen met roken
rating
Op 02-07-2020 begonnen met Tabex. 12-07 ben ik na 40 jaar gestopt. In het begin best even wennen (je mist wat), maar eerlijk ik heb geen last gehad van bijwerkingen gehad. Ook nu niet.. maar geef wel een advies, stop wanneer je zelf echt wil, en lees de handleiding en hou je hier aan. Het viel mij mee. En het is zeker de moeite waard. En zit goed in mijn vel.... Aan te bevelen. En snelle levering. Top!!
Gerrit de J. 19/08/2020
Top
rating
Na 2 weken gestopt met Tabex. Ging nog nooit zo makkelijk. Hoop dat dit zo blijft. Denk er amper aan. Alleen 's ochtends boij de koffie soms nog wat lastig. Totaal geen last gehad van lichamelijke afkick verschijnselen. Vind het bijzonder hoe goed dit werkt.
Pieter D. 13/08/2020
Goed spul
rating
Stoppen blijft moeilijk, maar met Tabex lijdt mijn humeur er niet heel erg onder. Nu twee weken gestopt, het is te doen.
Wilma van der H. 30/07/2020
Trots
rating
Toen ik eens op mijn bankrekening zat te kijken besefte ik toch echt dat het moment daar was om te stoppen. De prijs van een pakje is flink omhoog gegaan en merkte dit ook ontzettend op mijn bankrekening. Woensdagmiddag begonnen met slikken en zondag had ik al zoiets van ik haal geen sigaretten bij. Die maandag erop mijn laatste peuk gerookt en nu inmiddels al bijna 1,5 maand gestopt. Het begin is er! Heb gemerkt dat het meer een gewoonte is, er zijn nog zekere lastige momenten maar die heb ik tot nu al toe gewonnen! Ik kan het iedereen aanraden, via een collega aanbevolen gekregen en ben haar nog meer dan dankbaar! Roken staat niet meer op de voorgrond van mijn gedachten.
Pia Te K. 21/07/2020
Stop niet te vroeg
rating
Echt het helpt, alleen stop niet te vroeg met de pillen!!
Ina B. 19/07/2020
Tabex
rating
Tabex is fantastisch en tabexkopen.nl is een goede webwinkel. Ze doen wat ze beloven en de Tabex doet zijn werk goed. IK rook niet meer. Thanks
Leon B. 11/07/2020
Tabex
rating
Goed spul, die Tabex. Ben inmiddels meer dan 2 weken gestopt en ervaar weinig tot geen trek meer in tabak. De verzending was ook supernetjes en lekker vlot. Ook fijn dat er geen verzendkosten worden berekend. Al met al helemaal top! Dik tevreden!
Robbie G. 10/07/2020
Best product ever
rating
Highly recommend this product. I've been trying to quit for years now and nothing seemed to work. However, Tabex helped me to get to 20 days cigarette free. It wasn't even hard apart from a few little moments. I also quit alcohol though.
Nick van de V. 08/07/2020
1 week gestopt!
rating
Door de Tabex kreeg ik minder trek in een sigaret. Nu 1 week gestopt en het kost me weinig moeite, zo fijn! Ik heb 26 jaar gerookt, ongeveer 20 sigaretten per dag. Ik ga ervoor!
Jacqueline van R. 05/07/2020
Gemak
rating
Met gemak stoppen met roken. Natuurlijk moet je wel willen, maar geen behoefte aan een sigaret en geen afkickverschijnselen.
Harriet W. 03/07/2020
Gestopt
rating
Na 5 dagen 6 pilletjes per dag gestopt. Nu aan het afbouwen volgens het meegestuurd schema. Ik zou Tabex iedereen aanraden.
Reggy P. 27/06/2020
Stoppen met roken
rating
Eerste 7 dagen erbij blijven roken al was dit beperkt tot 3 a 4 sigaretten per dag, omdat het niet meer smaakte. Nu een paar dagen verder en de zin om te roken is er tot op heden niet. Gebruik nog wel de tabletten.
Marielle F. 24/06/2020
Yes!
rating
Vanaf 1 juni jl. rookvrij door Tabex. Momenteel zit ik op 4 pilletjes per dag, maar gaat super!
Myra van K. 19/06/2020
Gemakkelijk stoppen met roken
rating
Dankzij Tabex ben ik op minder dan 2 weken een niet-roker geworden. Vanaf dag 2 werd de zin om te roken minder, en na 8 dagen rookte ik niet meer. Dat is nu al enkele dagen zo, ik heb mijn laatste sigaretten weggegeven. Ik heb ze niet meer nodig. Het enige dat moeilijk was, waren de twee eerste rusteloze nachten maar dat had ik er graag voor over.
Hilde T. 17/06/2020
Gestopt
rating
Na een week met de Tabex nog een paar dagen 2 sigaretten gerookt. Nu al 1,5 week gestopt. Mijn allereerste poging na 35 jaar roken! Net voor mijn 50ste gestopt.
Ineke van der V. 14/06/2020
Perfect
rating
12 dagen geleden begonnen met Tabex. Al 7 dagen niet gerookt. Vandaag maar 1 tablet hoeven nemen, totaal geen behoefte meer.
Patricia van der K. 12/06/2020
Gestopt zonder bijwerkingen!
rating
Nu al zonder moeite mijn zesde stopdag in. Ik voel me goed. En heb het idee dit gemakkelijk vol te kunnen houden. Af en toe heftigere dromen, maar ervaar dit meer als interessant. Zeker een aanrader!
Bo V. 08/06/2020
Gestopt
rating
Ik heb voor iemand anders besteld, mijn man en ik zijn 16 maanden geleden gestopt dat is gelukt dankzij Tabex. Wij hadden allebei 50 jaar gerookt . Tabex werkt echt, had alles geprobeerd nu Tabex ontdekt zal het iedereen die wil stoppen aanraden.
Truus H. 05/06/2020
Geweldig
rating
Snel geleverd en gebruikt volgens voorschrift. Nu bijna een maand zonder roken en er ook totaal geen behoefte aan. Dit raad ik iedereen aan.
Roger G. 04/06/2020
Tabex
rating
Werkt goed, ben na 9 dagen gestopt, en ben er nu 24 dagen vanaf.
Karin B. 03/06/2020
Geweldig spul
rating
Sinds gisteren volledig gestopt met roken en het gaat prima met Tabex.
Melissa W. 02/06/2020
Stoppen
rating
Ongelooflijk maar waar het werkt echt buitengewoon. Ik ben nu 3 weken gestopt met roken met behulp van Tabex.
Michel van O. 30/05/2020